Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Sopraan Francis van Broekhuizen geeft concert in Villa Flora

  Cultuur

De Vereniging van Senioren (VVS) Hillegom heeft sopraan Francis van Broekhuizen gestrikt voor een optreden op dinsdag 9 november in de grote zaal van Villa Flora. Aanvang 20.00 uur (deur open vanaf 19.30 uur). Een toegangskaart kost € 15,-- en is inclusief koffie en een drankje na afloop. Let op: bij de entree dient u uw QR-code en legitimatie te tonen.

Het doel is ALLE jonge Hillegomse senioren te interesseren voor haar vereniging. Dit concert is het startschot voor nieuwe activiteiten van de VVS in het voorjaar van 2022, zoals stadswandelingen onder leiding van een gids, eventueel gecombineerd met een museumbezoek, gezamenlijke culturele uitjes, themabijeenkomsten, theatervoorstellingen en bedrijfsbezichtigingen. Daarnaast staat de VVS – samen met het Seniorenpodium Hillegom – voor belangenbehartiging van senioren (60-plussers) op lokaal, regionaal en landelijk niveau.

Ledenwerfactie
Als u op de avond van het concert besluit lid te worden, ontvangt u € 15,-- korting (dus de kosten van het kaartje) op de contributie voor 2022, die normaal € 27,-- per persoon per jaar bedraagt.

Over Francis van Broekhuizen
Francis van Broekhuizen is operazangeres en comédienne. Als dramatisch sopraan heeft zij vele rollen gezongen bij Nederlandse operagezelschappen. Zij verzorgt ook recitals en muziekvoorstellingen en wisselt daarbij liederen af met conferences. Haar theatervoorstellingen worden vaak begeleid door de pianist Gregor Bak. Ook 9 november is hij van de partij.
Met regelmaat is Francis op televisie te zien in dirigeerwedstrijd Maestro en een graag geziene gast in diverse talkshows. Op Radio 4 presenteert zij wekelijks het programma De Ochtend van 4.
In 2020 bereikte zij de finale van de televisiequiz De Slimste Mens en eindigde als 3e. Ook speelt zij in de The Sound of Music de rol van Moeder Overste.

Meer berichten