Logo lissernieuws.nl
Foto: pr
Kort nieuws

Kunstenaars uit Lisse en omgeving exposeren in Dorpshart

  Cultuur

In heel Nederland vindt van 6 tot en met 14 november de zeventiende editie van de Nationale Kunstweek plaats, georganiseerd door Stichting Kunstweek. Tijdens deze week exposeren kunstenaars uit Lisse en omgeving in Dorpshart Lisse. Lokale kunstenaars laten hun werk zien in de etalages van lokale ondernemers.

Van 6 tot en met 14 november exposeren diverse kunstenaars uit Lisse en omgeving hun werk in de etalages in Dorpshart Lisse. U kunt bij diverse deelnemende ondernemers in het centrum binnenlopen en de kunst bekijken. Deze kunst kan van een lokale kunstenaar zijn, maar ook uit eigen collectie komen of van een artistiek familielid van de betreffende ondernemer. Dat maakt de expositie uniek en gevarieerd. Zo is er bijvoorbeeld kunst te zien van Lida van Wickeren, Peet Romijn, Sarah Michael, Lisette Eisenga, Iet Langeveld, Tonny Viegen en meer. Op de website van Dorpshart Lisse zal vanaf 6 november een overzicht staan met daarop alle deelnemende kunstenaars en ondernemers.
Stichting Kunstweek zet zich in om de belangstelling voor beeldende kunst en met name beeldend kunstenaars in Nederland te vergroten, onder meer door de organisatie van de Nationale Kunstweek.

Meer berichten