Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Filmhuis Lisse draait de Nederlandse speelfilm ‘Mijn vader is een vliegtuig’

  Cultuur

Het Filmhuis Lisse draait dinsdag 23 november om 20.00 uur in Floralis de Nederlandse speelfilm ‘Mijn vader is een vliegtuig’ van regisseur Antoinette Beumer.

Eva (gespeeld door Elise Schaap) lijkt alles te hebben: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Als haar moeder plotseling overlijdt, ontdekt ze dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen. Eva wordt steeds angstiger en begint de grip op de werkelijkheid te verliezen. Zie de gelijknamige debuutroman van auteur én regisseur Antoinette Beumer.
Als Eva besluit contact op te nemen met haar vader die al meer dan dertig jaar in een psychiatrische inrichting verblijft, blijkt dat het begin van een onthutsende ontdekkingstocht naar het verleden. De angst die zij voelt blijkt minder ongefundeerd te zijn dan ze kon vermoeden. En haar moeder blijkt hele goede redenen te hebben gehad om Eva’s jeugd in nevelen te hullen en herinneringen uit te wissen.

Kaarten
De foyer opent 30 minuten voor de voorstelling. Zaal open: 15 minuten voor de voorstelling. Kaartjes kosten 7 euro per stuk exclusief 0,50 euro reserveringskosten; ongeacht het aantal kaartjes dat men koopt. De kaartjes zijn uitsluitend vooraf te koop via www.filmhuis-lisse.nl. Daarnaast worden de Corona QR-code en ID voor binnenkomst gecheckt.

Meer berichten