Logo lissernieuws.nl
<p>Adriaan van Dis en Natacha Harlequin praten &#39;Over de grens&#39;.</p>

Adriaan van Dis en Natacha Harlequin praten 'Over de grens'.

Foto: Carel Schutte (A. van Dis)

Natacha Harlequin in gesprek met Adriaan van Dis tijdens Nederland Leest

  Cultuur

Strafpleiter en tv-persoonlijkheid Natacha Harlequin gaat op 24 november in Huis ter Duin in Noordwijk met schrijver Adriaan van Dis in gesprek over wat het Nederland Leest-thema ‘Over de grens’ voor hen betekent. Ook zijn boek De Wandelaar komt aan bod. 

Beiden verstaan hun vak als geen ander, gaan graag de dialoog aan en zoeken grenzen op. Maar nog niet eerder troffen ze elkaar in een goed gesprek. De bijeenkomst, die duurt van 20.00-21.15 uur, kan worden bijgewoond, maar is ook online te volgen via een livestream.

Boek cadeau
Over de grens is dit jaar het thema van de jaarlijkse campagnemaand Nederland Leest die 1 november van start is gegaan. Bezoekers van de bibliotheek krijgen tijdens Nederland Leest het boek De Wandelaar van Adriaan van Dis cadeau. Een goed boek brengt gesprekken op gang, daarom organiseert de Bibliotheek Bollenstreek de hele maand november een serie gesprekken met prominente en minder prominente Nederlanders.
Deelname live in Huis ter Duin kost €17,50 en de online livestream kost €2,50. Kaarten zijn te koop via www.bibliotheekbollenstreek.nl/nederlandleest. Hier is ook meer informatie te vinden over Nederland Leest en de gesprekken met… zoals met presentator Jaap Jongbloed.

Meer berichten