Logo lissernieuws.nl
Cirque des Dunes op en rond de duinen bij de Koningin Wilhemina Boulevard te Noordwijk aan Zee. Geniet van spectaculaire acts!
Cirque des Dunes op en rond de duinen bij de Koningin Wilhemina Boulevard te Noordwijk aan Zee. Geniet van spectaculaire acts! (Foto: Erik Laan)

Cirque des Dunes: 12 spectaculaire acts in en rond de duinen

  Cultuur

Zo’n 12 spectaculaire acts zullen op zaterdagavond 6 augustus vanaf 18.30 uur hun opwachting maken voor en rondom de duinen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard te Noordwijk aan Zee. Het programma biedt entertainment voor een groot publiek, voor zowel jong als oud. 

Van vuuracts, diverse acts in de lucht tot een aantal hele bijzondere mobiele acts en nog veel meer. De artiesten pakken tijdens dit festival uit met techniek, kleding en attributen en maken daarmee hun optredens tot een waar spektakel. De buitentheaterprofessionals komen vanuit heel Europa naar Noordwijk aan Zee.

Vuurwerkshow
Het festival wordt afgesloten met een sensationele vuurwerkshow. Het vuurwerk zal tijdens deze zogenaamde pyromusical synchroon lopen met daverende muziek om een geweldige sfeer te creëren. Vanaf meerdere locaties op het strand wordt het vuurwerk afgestoken, zodat deze vanaf de boulevard goed te zien is voor alle toeschouwers. Dit vuurwerk vindt plaats vanaf 22.45 uur. De Koningin Wilhelmina Boulevard zal in de avond afgesloten worden.

Gratis toegang
Zet zaterdagavond 6 augustus maar vast in je agenda; dit spektakel start rond 18.30 uur en de toegang is gratis! De organisatie is in handen van Stichting FEIN, onderdeel van Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Noordwijk.

Meer berichten