Francis van Broekhuizen treedt maandag 10 oktober twee keer op in Theater Floralis, in de middag en avond.
Francis van Broekhuizen treedt maandag 10 oktober twee keer op in Theater Floralis, in de middag en avond. Foto: pr

Extra middagvoorstelling ‘Bij Twijfel Hard Zingen’ van Francis van Broekhuizen

Cultuur

Goed nieuws voor iedereen die net te laat was om tickets te bemachtigen voor ‘Bij Twijfel Hard Zingen’, de show van Francis van Broekhuizen & Gregor Bak op maandag 10 oktober in Theater Floralis. Ze geven die maandag nu ook een matineevoorstelling in Lisse. 

Francis van Broekhuizen is een van de bekendste operazangeressen van Nederland. Zang heeft in haar persoonlijke leven een belangrijke rol gespeeld, ze is dan ook een vurig pleitbezorger van de schoonheid en heilzame werking van klassieke muziek. Francis beschikt over enorme kennis van de muziekgeschiedenis en vertelt daar graag over op de haar kenmerkende directe, droogkomische toon. Vanuit die bevlogenheid komt Francis nu met haar eigen theaterrecital onder de veelzeggende titel Bij Twijfel Hard Zingen. De voorstelling is een concert, theatercollege en cabaretvoorstelling in één. Francis neemt haar publiek mee op reis, zingt haar favoriete aria’s en liederen en vertelt waarom die muziek haar zo raakt. Ze stamt uit een familie waarin men zich al generaties lang met muziek bezighoudt. Zelf merkte Francis dat er in moeilijke bepalende fases in haar leven maar één ding op zat: gehoor geven aan haar levensmotto: “Bij twijfel, hard zingen.”
De middagvoorstelling in Theater Floralis (Floralisplein 69) begint om 15.00 uur. Toegangsprijs € 22,50. Kaartverkoop: online via de website floralislisse.nl/theater/programma, extra verkooppunt: AntiekePrenten.nl, Heereweg 215, telefoon 06-12795231.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant