Sjors van der Panne. | Foto:
Sjors van der Panne. | Foto: Foto: Jos Fielmich

De Chansons van Sjors in Theater Floralis

Cultuur

Sjors van der Panne heeft een passie voor Franse chansons, wat goed te horen is in zijn show De Chansons van Sjors. Dit programma bracht hij met veel succes in het Concertgebouw van Amsterdam en hij brengt het samen met zijn band nogmaals en eenmalig in zijn favoriete Theater Floralis. Dat gebeurt op maandag 20 maart, aanvang 20.00 uur.

Sjors van der Panne (Voorschoten, 1979) groeide op in een wereld vol muziek, waaronder heel veel Franstalige. Afgelopen jaar heeft Sjors, die meer dan tien jaar geleden de publieksprijs van het Concours de la Chanson won, in Frankrijk geschreven aan liedjes voor zijn nieuwe album. Hij wisselt ze af met lievelingsklassiekers. In het Frans, of hertaald in het Nederlands. Van Dalida en Françoise Hardy tot Zaz en Renaud, de chansonnier van de Nederpop op zijn best. Een Frans-Nederlandse muzikale avond met een lach en een traantje.

Tickets
Theater Floralis is gevestigd aan het Floralisplein 69. Kaarten voor De Chansons van Sjors zijn online te koop via floralislisse.nl/theater/programma. Extra verkooppunt: AntiekePrenten.nl, Heereweg 215, telefoon 06-12795231.

Uit de krant