Storyteller Makheni Zonneveld, zelf een Zuid-Afrikaanse, geeft een lezing over dat land bij de Volksuniversiteit Lisse.
Storyteller Makheni Zonneveld, zelf een Zuid-Afrikaanse, geeft een lezing over dat land bij de Volksuniversiteit Lisse. Foto: pr

Lezing over Zuid-Afrika bij Volksuniversiteit Lisse

Cultuur

Storyteller Makheni Zonneveld biedt vrijdag 15 december om 20.00 uur bij de Volksuniversiteit Lisse (Vuursteeglaan 9) een virtuele toer aan over Zuid-Afrika. Makheni is daar geboren en maakte zich de kunst van het verhalen vertellen eigen. 

Ook nam zij de moeite om van de negen inheemse stammen de verschillende talen en tradities te leren kennen. Hoe is het leven mogelijk in één land met zoveel verschillende talen en tradities? Makheni Zonneveld beantwoordt deze vraag en meer op een vermakelijke manier door middel van een multimediapresentatie. In een unieke lezing neemt zij je mee naar het leven van de Zuid-Afrikaanse stammen. Met Makheni’s stem, zang, dans en lichaamstaal waan je je in Zuid-Afrika. Dit feest voor de zintuigen is voor jong en oud.

In verband met de beschikbare ruimte is er plaats voor maximaal 50 bezoekers. Om zeker te zijn van een plek is het advies om tijdig via de website www.volksuniversiteit -lisse.nl te reserveren. Tickets kosten € 10,00, incl. koffie/thee. Mocht dat niet lukken, dan kan dit eventueel ook op werkdagen (behalve tijdens de vakanties) tussen 10 en 12 uur aan de balie van de Volksuniversiteit. Ook op de avond zelf kun je binnenlopen en het bedrag van € 10,00 pinnen. Echter vol is vol. Het is fijn als je een kwartier voor aanvang aanwezig bent.

Uit de krant