Informatieavond over Wonen met een Plus | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Impressie Kruishoorn
Impressie Kruishoorn (Foto: Van der Hulst Bouwbedrijf)

Informatieavond over Wonen met een Plus

  Duurzaam & Groen

WONEN • Bent u nieuwsgierig naar het duurzaamheidsconcept Plusleven en wilt u meer weten over Plus-opde-Meter? Van der Hulst Bouwbedrijf organiseert de informatiebijeenkomst 'Wonen met een Plus' op donderdagavond 24 januari in Museum de Zwarte Tulp in Lisse.

Deze avond vertellen Yvonne van der Hulst (directeur Van der Hulst Bouwbedrijf) en Adriaan Harthoorn (4YEF/Plusleven) alles over Plusleven. Van der Hulst Bouwbedrijf, winnaar van de Nationale Innovatie en Duurzaamheidsprijs Wonen 2018, startte vorig jaar met Nul-op-de-Meter woningen (NOM). Zij vonden echter dat er nog wel een tandje bij kon en introduceerden daarom in samenwerking met 4YEF/Plusleven de Plus-op-de-Meter woningen (POM). Optimaal renderend, comfortabel, duurzaam en voorzien van vooruitstrevende technieken. De woningen zijn gasloos en wekken meer energie op dan voor normaal gebruik van de woning nodig is. In de nieuwe wijk Hooghkamer in Voorhout bouwt Van der Hulst momenteel 33 POM woningen.

Plus wonen in Lisse
Ook in het nieuwbouwplan Kruishoorn aan de Grevelingen in Lisse worden de woningen Plus-op-deMeter: dit betekent niet alleen gasloos, maar ook nog eens heel energiezuinig gebouwd. De maandelijkse energielasten zijn nagenoeg nihil. Van geïntegreerde PV-panelen tot goede kierafdichting en isolatie tot thuisaccu en zelfs een smart grid wat het gezamenlijk delen en opwekken van energie mogelijk maakt. Duurzame slimme woningen voor de slimme wijk van de toekomst. Tijdens de bijeenkomst vertelt Yvonne van der Hulst u hier graag meer over.

Aanmelden
De bijeenkomst 'Wonen met een Plus' vindt plaats op donderdag 24 januari om 19.00 uur. Voor meer informatie en aanmelden voor de informatieavond kijkt u op: www.vanderhulstbouwbedrijf.nl/wonenmeteenplus. Let op: deze avond is informatief en geen start verkoop. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>