Informatiebijeenkomst van Lisse Duurzaam: Lisse in het veranderende klimaat | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
In de bijeenkomst is onder meer aandacht voor Operatie Steenbreek: haal tegels uit de tuin en zet daar groen neer.
In de bijeenkomst is onder meer aandacht voor Operatie Steenbreek: haal tegels uit de tuin en zet daar groen neer. (Foto: pixabay)

Informatiebijeenkomst van Lisse Duurzaam: Lisse in het veranderende klimaat

  Duurzaam & Groen

GROEN • Lisse Duurzaam houdt woensdagavond 15 mei een interessante informatiebijeenkomst: 'Lisse in het veranderende klimaat' . Deze is bedoeld voor inwoners van de Bollenstreek. 

In de bijeenkomst komen drie thema's aan de orde.

1. Erwin de Groot, beleidsadviseur Hoogheemraadschap van Rijnland spreekt over klimaatadaptatie; dit is het proces waarbij wij ons moeten aanpassen aan de effecten van de klimaatverandering, om de schade die ermee gepaard kan gaan te beperken en de kansen die klimaatverandering biedt te benutten. De Groot geeft ons een kijkje in de plannen van het Hoogheemraadschap van Rijnland in Lisse en omgeving.

2. Geert van Poelgeest, initiatiefnemer van Operatie Steenbreek vertelt over vergroening: iedere tegel eruit in tuin, straat of wijk telt!

3. En Ted Wiegman verzorgt een introductie over Bollenstreekhout. Deze coöperatie is een not-for-profitplatform en richt zich op hergebruik van gekapte stadse of dorpse bomen uit onze streek.

De bijeenkomst "Lisse in het veranderende klimaat" wordt gehouden in het gemeentehuis van Lisse, Heereweg 254, waar de koffie en thee klaar staat. Zaal open 19.00 uur, aanvang lezing 19.30 uur. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en Lisse Duurzaam hoopt met veel belangstellenden te kunnen discussiëren over de onderwerpen. Om 22.00 uur wordt de avond afgesloten met een drankje, waarna iedere bezoeker een attentie meekrijgt.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>