Logo lissernieuws.nl
Wie weet maakt u een ander blij met de gieter waar u op uitgekeken bent. Kom gerust ruilen tijdens de plantenruilochtend in de heemtuin.
Wie weet maakt u een ander blij met de gieter waar u op uitgekeken bent. Kom gerust ruilen tijdens de plantenruilochtend in de heemtuin. (Foto: pixabay)

Plantenruilochtend in Heemtuin Lisse

  Duurzaam & Groen

Genietend van uw prachtige tuin, waar alles uitbundig groeit en bloeit, is er vaak wel een plekje waar u niet helemaal tevreden over bent.

U mist iets, er staat een plant niet naar uw zin, te groot, te klein, niet de kleur waar u op hoopte! Of heeft u een overschot aan potjes of mandjes waar u een ander blij mee kunt maken? Denkt u dat die mooie gieter bij iemand anders in de tuin meer tot zijn recht komt? Kortom, heeft u planten of andere tuin gerelateerde spullen waar u een ander blij mee kunt maken en bent u zelf op zoek naar planten en/of tuinspullen om uw eigen verzameling uit te breiden, dan bent u van harte welkom op de plantenruilochtend van Groei & Bloei afdeling Bollenstreek. De plantenruilochtend vindt plaats op zaterdag 12 oktober in de Heemtuin van Lisse aan het eind van de Don Boscostraat. Tussen 10.00 uur en 10.30 uur kunt u uw spullen uitstallen, om 10.30 uur krijgt u de gelegenheid een en ander toe te lichten of aan te prijzen en start het ruilen. Om 11.00 uur sluit de Heemtuin haar deuren. Kom op tijd, want op=op! De toegang is gratis.

Meer berichten