Kom planten of andere tuingerelateerde spulletjes ruilen in de Heemtuin.
Kom planten of andere tuingerelateerde spulletjes ruilen in de Heemtuin. Foto: pr

Planten ruilen in de Heemtuin op zaterdag 1 oktober

Duurzaam & Groen

Het najaar is de ultieme gelegenheid om de tuin even op de schop te nemen. Tijd om kritisch naar de beplanting van uw tuin te kijken en de balans op te maken van uw tuinavonturen. Daarom houdt Groei & Bloei afdeling Bollenstreek een ruilochtend in de Heemtuin in Lisse.

Planten die niet op de goede plaats staan, te veel uitgezaaid misschien, te enthousiast gestekt, pak het op en neem het mee, wellicht maakt u er iemand heel gelukkig mee.
Duik ook even in uw schuur, rommelhok, kelder en verzamel potten, pannen, gieters en andere tuingerelateerde spullen die u toch niet meer gebruikt en kom naar onze planten-ruilochtend! Wie weet maakt u een ander blij met uw spulletjes en keert u zelf ook weer blij en gelukkig huiswaarts met net die ene plant waar u naar op zoek was. De ervaring leert dat de keus riant is.
De plantenruilochtend vindt plaats op zaterdag 1 oktober in de Heemtuin van Lisse aan het einde van de Don Boscostraat. Toegang gratis. Het hek gaat open om 10.00 uur en het ruilen start om 10.30 uur. Kom op tijd, want op = op!!!! De Heemtuin sluit uiterlijk 12.00 uur weer.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant