Logo lissernieuws.nl
Ook nu zullen nog veel mensen de kerkdienst vanuit huis volgen.
Ook nu zullen nog veel mensen de kerkdienst vanuit huis volgen. (Foto: pixabay)

Diensten Protestantse Gemeente Lisse in augustus

  Geloof & Religie

In augustus vinden alle kerkdiensten van de Protestantse Gemeente Lisse in wording plaats in de Grote Kerk aan de Heereweg 250.

Ook dan worden de diensten met maximaal 100 deelnemers gehouden op de zondag om 10 uur, volgens een strikt protocol dat uitgewerkt is op de website pknlisse.nl. Het is noodzakelijk zich vooraf aan te melden; dat kan voor meerdere personen en voor meerdere diensten.
Er is hard gewerkt om de diensten niet alleen met geluid, maar ook met beeld rechtstreeks te kunnen uitzenden. De problemen met de beelduitzending zijn naar verwachting op 9 augustus opgelost, de gemeente hoopt vanaf dat moment ook de diensten te kunnen streamen. Het voornemen is om vanaf de augustusdiensten ook weer te gaan zingen. "We houden daarbij wel nauwgezet berichtgeving over de coronasituatie in het oog en passen zo nodig het protocol hierop aan."
Op 2 en 9 augustus gaat ds. E.R.V. Schuddebeurs voor, op 16 en 23 augustus is dat ds. A. Moolenaar en op 30 augustus is de beurt aan ds. J.P. Kraaijeveld.

Meer berichten