Kindercampus Joseph opgeleverd; school en opvang verhuizen eind januari | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Geron Verdellen, directeur SMT Bouw & Vastgoed en Sylvia Spierenburg, bestuurder van Sophia Scholen bij de ondertekening.
Geron Verdellen, directeur SMT Bouw & Vastgoed en Sylvia Spierenburg, bestuurder van Sophia Scholen bij de ondertekening. (Foto: pr)
Nieuwbouw

Kindercampus Joseph opgeleverd; school en opvang verhuizen eind januari

  Onderwijs

Kindercampus Joseph is klaar. Vrijdag 14 december hebben Sylvia Spierenburg, bestuurder van Sophia Scholen en Geron Verdellen, directeur SMT Bouw & Vastgoed een handtekening onder het proces-verbaal van oplevering gezet.

Op de Kindercampus zullen de St. Josephschool en SKOL Kinderopvang hun reeds bestaande samenwerking nog intensiever gaan voortzetten. Aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar worden verschillende dagarrangementen aangeboden. In de komende weken wordt de Kindercampus verder gereed gemaakt voor gebruik. De verhuizing vindt plaats van 23 tot en met 25 januari en op maandag 28 januari starten alle kinderen in hun nieuwe gebouw.

SMT realiseerde in opdracht van de Sophia Scholen de nieuwbouw van de Kindercampus van 2.660 m2. Het integraal uitvoeringsteam is in overleg met de opdrachtgever, gebruikers en haar adviseurs, gekomen tot een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam gebouw. Zo zijn er zonnepanelen op het dak geplaatst en is er een gesloten bronsysteem aangebracht, voor koude- en warmtelevering aan het gebouw. De onderhoudsarme kozijnen zijn van kunststof en voor de verlichting is gekozen voor energiezuinige ledverlichting. Het gebouw voldoet aan de parameters van Frisse Scholen klasse B.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>