Lunch met de burgemeester | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
De leerlingen van de leerlingenraad op de foto met de burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer. | Foto: pr.
De leerlingen van de leerlingenraad op de foto met de burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer. | Foto: pr. (Foto: )

Lunch met de burgemeester

  Onderwijs

Lisserbroek • De leerlingenraad van basisschool de Reiger kreeg op dinsdag 28 mei bezoek van de het college van de gemeente Haarlemmermeer.

De leerlingen gaven een rondleiding in de school, en lieten ook kinderopvang Borus zien. Vervolgens schoof de hele delegatie aan voor de lunch en vertelden de kinderen over de school. Burgemeester Onno Hoes wilde graag meer weten over de leerlingenraad. Hoe kom je in deze raad? Over welke onderwerpen brengt de leerlingenraad advies uit en hoe vaak wordt vergaderd? De leerlingen wilden op hun beurt ook alles weten over het werk van de burgemeester. Al snel kwamen ze tot de conclusie dat de hij veel vaker vergadert en dat een behoorlijk drukke baan heeft. Extra bijzonder dat hij tijd vrij maakte voor een rondleiding en lunch. De leerlingen kijken terug op een geslaagd bezoek.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>