Diploma-uitreikingen op het Fioretti Lisse | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
De vwo-leerlingen met hun welverdiende diploma's kunnen nu echt gaan genieten van de vakantie.
De vwo-leerlingen met hun welverdiende diploma's kunnen nu echt gaan genieten van de vakantie. (Foto: Remco Out)

Diploma-uitreikingen op het Fioretti Lisse

  Onderwijs

FEEST • De leerlingen van het Fioretti College Lisse die dit jaar hun diploma hebben behaald, werden afgelopen week goed in het zonnetje gezet.

Door Remco Out

Drie dagen lang zijn er diploma's uitgereikt, speeches gegeven en werd afscheid van elkaar genomen. Elk niveau had zijn eigen avond. Voor de school lag een rode loper klaar en stond er een fotograaf om elk gezin op de foto te zetten. De geslaagden van het vwo kregen eerst in een klaslokaal hun diploma van de mentor.

De diploma-uitreikingsavond werd afgesloten met een programma vol grappige speeches, cabaret en prijsuitreikingen. Uiteindelijk kon een grote groepsfoto van alle geslaagden niet ontbreken.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>