Virtuele tour door Rijnlands Lyceum
Logo lissernieuws.nl
<p>Middels een virtuele tour door de school kunnen achtstegroepers toch kennismaken met het voortgezet onderwijs op het Rijnlands Lyceum in Sassenheim.&nbsp;</p>

Middels een virtuele tour door de school kunnen achtstegroepers toch kennismaken met het voortgezet onderwijs op het Rijnlands Lyceum in Sassenheim. 

(Foto: pr)

Virtuele tour door Rijnlands Lyceum

  Onderwijs

“Ondanks dat fysiek bezoek aan de school niet mogelijk is, kun je de school toch van binnen leren kennen”, zegt dhr. B. Persoon, coördinator van de eerste klassen van het Rijnlands Lyceum Sassenheim. 

“Dat kan met onze nieuwe virtuele tour door school. Je loopt zelf door middel van een muisklik de gangen door, je ontdekt de aula tot en met de pingpongtafel, je neemt een kijkje in de lokalen en verkent ons sciencelab. Ook zie je waar de leerlingen van het Tweetalig Onderwijs en de Leerlijn Expressie les krijgen.” In de virtuele tour (18 filmpjes) leiden de leerlingen Bente en Cain je rond.
Benieuwd naar de school? Ga naar www.rijnlands.nl/groep8. Specifieke vragen kun je mailen aan b.persoon@rijnlandslyceum-rls.nl.

Meer berichten