PvdA Lisse presenteert kandidatenlijst voor raadsverkiezingen | Lissernieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225534&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo lissernieuws.nl
Vlnr: Loes Dockheer, Dolf Kistemaker, Guus Mesman, Richard van der Wiel, Mart van der Vlugt.
Vlnr: Loes Dockheer, Dolf Kistemaker, Guus Mesman, Richard van der Wiel, Mart van der Vlugt. (Foto: Sven van der Vlugt)

PvdA Lisse presenteert kandidatenlijst voor raadsverkiezingen

  Politiek

LIJST • Met een mix van ervaren raadsleden en nieuwkomers heeft de Partij van de Arbeid van Lisse een gevarieerde lijst samengesteld voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Lijsttrekker is Guus Mesman, momenteel het enige raadslid voor PvdA/GroenLinks. In goed overleg is besloten niet meer in deze combinatie op te treden en als PvdA de verkiezingen in te gaan. Mesman is vanaf zijn 25ste actief in de Lissese politiek; 23 jaar raadslid en vier jaar wethouder.

Op nummer twee staat nieuwkomer Richard van der Wiel, geboren en getogen Lisser, werkzaam bij de politie en jarenlang actief bij FC Lisse.

Nummer drie op de lijst, Dolf Kistemaker, is weer een ervaren raadslid: van 2006-2014, waarvan vijf jaar fractievoorzitter. Hij is werkzaam als hoofd afdeling Beheer en Vastgoed van de gemeente Katwijk. Kistemaker is beschikbaar als wethouder.

Ook nummer vier is een man met ervaring: Mart van der Vlugt was vier jaar raadslid, van 2006 tot 2010 met als specialiteit maatschappij en financiën. In de periode erna bleef hij actief in het bestuur en als lid van de steunfractie. Hij is lid van de commissie ruimte en infrastructuur. Van der Vlugt gaf 41 jaar lang les op het Fioretti in Nederlands, aardrijkskunde en geschiedenis, was mentor, teamleider en decaan.

De eerste vrouw op de lijst is weer een nieuwkomer: Loes Dockheer heeft een maatschappelijke carrière achter de rug als journalist, is nu actief als keramist en doet daarnaast veel vrijwilligerswerk.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225534&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>