Europa was in Lisse | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl

Europa was in Lisse

  Politiek
Theo Alkemade.
Theo Alkemade. (Foto: pr)

EUROPA • Theo Alkemade sprak op 7 mei in Lisse over het CDA-programma voor Europa "Beschermen wat van waarde is; daarom een sterk Europa". Alkemade, afkomstig uit Noordwijk, is op 23 mei verkiesbaar voor het Europese Parlement.

Samen met CDA'ers en overige geïnteresseerden werd in 't Poelhuys aan de Vivaldistraat 4 gediscussieerd over Europese taken rond migratie, begrotingsdiscipline, toezicht op banken, energie-innovatie. Alles met het doel vrede, veiligheid en voorspoed te beschermen. En de gezamenlijke kracht van Europa te versterken.

Alkemade (nummer 13 op lijst 2) is nu CDA-fractievoorzitter in de gemeenteraad van Noordwijk. Hij is als ondernemer werkzaam in het mkb en heeft internationale ervaring in de ICT-branche. Hij maakte op 7 mei duidelijk dat realisme en rechtvaardigheid in werk en politiek zijn drijfveren zijn.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>