Nieuwe gemeentesecretaris voor gemeente Lisse | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl

Nieuwe gemeentesecretaris voor gemeente Lisse

  Politiek
Boudewijn Marinussen, de nieuwe gemeentesecretaris van Lisse.
Boudewijn Marinussen, de nieuwe gemeentesecretaris van Lisse. (Foto: Sven van der Vlugt)

Gemeente Lisse heeft een nieuwe gemeentesecretaris. Boudewijn Marinussen neemt deze taak vanaf 1 oktober een jaar lang voor zijn rekening. In deze rol is hij eerste adviseur van het college en mededirecteur van de ambtelijke organisatie HLTsamen.  

Marinussen woont in Berkel en Rodenrijs en was de afgelopen jaren voor diverse gemeenten tijdelijke gemeentesecretaris. Zo is hij werkzaam geweest voor onder meer de gemeenten Schiedam, Goeree-Overflakkee, Hof van Twente, Giessenlanden en Borger-Odoorn.

Ervaren adviseur
Marinussen volgt gemeentesecretaris Jan Schellevis op, die per 1 september is gestopt. "We zijn blij dat we na het vertrek van onze vorige secretaris opnieuw een ervaren adviseur voor ons college hebben", zegt burgemeester Lies Spruit. "We zien uit naar een prettige samenwerking."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>