Logo lissernieuws.nl
<p>De nieuwe D66-wethouder Jeffrey van Haaster gaat al wandelend kennismaken met inwoners en organisaties in Lisse.</p>

De nieuwe D66-wethouder Jeffrey van Haaster gaat al wandelend kennismaken met inwoners en organisaties in Lisse.

(Foto: Corine Zijerveld)

Wethouder Van Haaster gaat wandelen met inwoners en organisaties in Lisse

  Politiek

De gemeente Lisse heeft sinds kort een nieuwe wethouder: Jeffrey van Haaster (D66). De wethouder heeft inmiddels zijn intrek genomen in het gemeentehuis, alhoewel hij natuurlijk ook veel vanuit huis moet werken. De coronamaatregelen belemmeren de wethouder ook om met inwoners, verenigingen en bedrijven kennis te maken. Daarom gaat de wethouder afspraken maken en wandelen. Hij is tenslotte ook wethouder sport en bewegen.

“Het is voor mij erg belangrijk om me goed te verdiepen in wat er in Lisse speelt, zeker als het om de aandachtsgebieden in mijn portefeuille gaat”, aldus ‘wandelend wethouder’ Van Haaster. Hij heeft in zijn portefeuille naast sport en bewegen ook erfgoed, ruimtelijke ordening, jeugd en jeugdzorg, accommodatiebeleid, kunst en cultuur, speelruimte, duurzaamheid, vliegtuiglawaai, museum De Zwarte Tulp en regiozaken. 

Iedereen die meent een goede reden te hebben om met de wethouder in contact te komen en een wandeling met hem wil maken in de buurt van het aandachtsveld, kan zich aanmelden. Dat kan via het speciale e-mailadres wandelen@lisse.nl maar ook schriftelijk. Van Haaster: “Ik ga mijn best doen om de komende tijd met zoveel mogelijk mensen en organisaties al wandelend kennis te maken.”

Meer berichten