Logo lissernieuws.nl
Ondernemers snakken naar heropening van hun zaken.
Ondernemers snakken naar heropening van hun zaken. (Foto: Pixabay)
COVID-19

Lisse, Hillegom, Teylingen en Noordwijk sturen brandbrief naar kabinet

  Politiek

Het college van B&W van Lisse roept het kabinet in een vandaag (donderdag 13 januari) verstuurde brandbrief op om perspectief te bieden voor ondernemers. De brief is een gezamenlijke actie met de gemeenten Hillegom, Teylingen en Noordwijk.

Wethouder Kees van der Zwet (economie) maakt zich grote zorgen over de situatie van de ondernemers in Lisse. “De gevolgen voor lokale ondernemers zijn gigantisch. Het college roept het kabinet op om op korte termijn perspectief te bieden aan onze horeca, winkeliers, kappers en sportschoolhouders.” Burgemeester Lies Spruit sluit zich daar bij aan. “Het is belangrijk om nu de urgentie en de noodkreet van de ondernemers aan het kabinet te laten horen. Onze ondernemers zijn essentieel voor de leefbaarheid in onze dorpen.”
De gemeenten willen dat het kabinet de ondernemers meer steun biedt en/of mogelijkheden geeft om hun bedrijf open te houden.
Onderaan dit bericht staan twee foto’s met de pagina’s van de betreffende brief aan het kabinet. Je kunt ze aanklikken om ze te vergroten.

Meer berichten