Logo lissernieuws.nl
<p>Bas de Weijert, Hubrecht van der Beek, Richard van de Wiel en Loes Dockheer.&nbsp;</p>

Bas de Weijert, Hubrecht van der Beek, Richard van de Wiel en Loes Dockheer. 

(Foto: Boelo Meijer)

PvdA en GroenLinks in Lisse bundelen krachten voor verkiezingen

  Politiek

“We gaan samen voor een progressiever, socialer en duurzamer Lisse.” Dat zegt Richard van der Wiel, lijsttrekker van de gezamenlijke lijst PvdA-GroenLinks voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. 

Richard van der Wiel, oud-politieman en geboren en getogen Lisser, neemt het stokje over van Guus Mesman (lijstduwer), die 26 jaar de PvdA vertegenwoordigde in de Lissese raad. Over de samenwerking met GroenLinks zegt hij: “De onderlinge verschillen zijn erg klein en samen bereiken we meer dan ieder afzonderlijk. Progressiever, socialer en duurzamer: dat zijn onze sleutelwoorden. En dat is dan ook meteen een uitnodiging naar iedereen die er net zo over denkt, om mee te denken, mee te praten en mee te doen.”
Bas de Weijert staat namens GroenLinks als tweede op de lijst. Hij is nieuw in de politiek en komend jaar rondt hij de opleiding tot huisarts af. Hubrecht van der Beek (e-commerce manager) van GroenLinks en Loes Dockheer (communicatieadviseur en beeldend kunstenaar) van de PvdA maken de top vier compleet. De gehele kandidatenlijst staat binnenkort op pvdagroenlinkslisse.nl. Dat geldt ook voor het verkiezingsprogramma, waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd.

Meer berichten