Afbeelding

FC Lisse speelt gelijk

Sport

Voetbal • In de thuiswedstrijd op Ter Specke speelde FC Lisse zaterdag 2 september gelijk met 2-2 tegen HHC Hardenberg.

Tijdens de eerste helft kreeg FC Lisse veel kansen en was de ploeg duidelijk beter dan de mannen van HHC. 0-0 was echter de stand bij het ingaan van de tweede helft. Ondanks aanhoudend beter spel van de blauw-gelen, scoorde HHC als eerste. In de 66ste minuut kwam de 1-1 tot stand. Niet veel later werd het 1-2. In blessuretijd lukte het Buimer om de 2-2 te maken. FC Lisse speelt zaterdag 9 september de eerste bollenderby van het seizoen uit tegen VVSB in Noordwijkerhout. Deze uitwedstrijd begint om 15.30 uur. Vanwege werkzaamheden in de wijk waarin het sportpark ligt, is er beperkt parkeerruimte. Op een 100 meter van het sportpark ligt De Brink. Het verzoek is om de auto's daar te parkeren.