De Akker was de snelste school in de competitie.
De Akker was de snelste school in de competitie. Foto: pr

De Akker wint 'School van de Week'-competitie

Sport

ZWEMMEN • Leerlingen uit de groepen 7 en 8 van basisschool De Akker mochten woensdag 31 januari gratis komen zwemmen in Sportcentrum De Waterkanten. Zij waren het afgelopen halfjaar de snelste school tijdens de 'Stormbaan Challenge.'

Met trots namen zij dan ook de 'School van de Week'-wisselbeker in ontvangst. Dit was voor De Akker alweer het 2e jaar op rij dat zij deze prijs wonnen. Winnen zij volgend jaar weer, dan mogen zij deze beker op school houden. Naast de snelste school, was er ook een uitreiking voor de snelste deelnemer. Leroy van Duijvenbode van De Klarinet was de allersnelste van de in totaal meer dan 200 kinderen die hebben meegedaan. Daarom mocht Leroy zijn klasgenoten meenemen om te gaan discozwemmen op 2 februari. Daar kreeg hij uit handen van buurtsportcoach Bas Staats de prijs voor de snelste deelnemer overhandigd.

Vanaf 7 februari start de 'School van de Week' competitie voor de leerlingen uit de groepen 5 en 6 met de nieuwe Jungle zigzag stormbaan van 13 meter lang!

De Akker was dan misschien als school de snelste, maar Leroy van Duijvenbode van De Klarinet was de allersnelste leerling!

Uit de krant