Logo lissernieuws.nl
Het zal nog wel een tijdje duren voor er weer allerlei recreatieve activiteiten in het water kunnen worden gehouden in de Waterkanten.
Het zal nog wel een tijdje duren voor er weer allerlei recreatieve activiteiten in het water kunnen worden gehouden in de Waterkanten. (Foto: pr)

Zwembad De Waterkanten nog niet open voor bezoekers

  Sport

De zwembaden mogen alweer bezoekers ontvangen, maar nog niet elke accommodatie is hier al op ingesteld. Zoals De Waterkanten in Lisse.

Op de website en Facebook meldt Sportfondsen Lisse het volgende: Vrijdag 8 mei heeft de brancheorganisatie het protocol "Verantwoord Zwemmen" gepubliceerd. Hieruit is op te maken dat er nog veel aanpassingen gedaan moeten worden voordat we op een verantwoorde manier open kunnen. Omdat de hygiëne in de accommodatie en de veiligheid van bezoeker en medewerker vooropstaan moeten wij dit goed en zorgvuldig organiseren. Om dit goed aan te pakken, kost dit wel wat tijd. Daarnaast hebben we ook tijd nodig om de waterkwaliteit en temperatuur van het water weer op niveau te krijgen. Daarom is het momenteel nog niet te zeggen wanneer, hoe en met welke activiteiten wij open zullen gaan.

De Bollenstreekomroep gaf aan dat De Waterkanten waarschijnlijk op 1 juni weer beperkt open kan.

Meer berichten