Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Hisalis maakt zich op voor nieuw hockeyseizoen

  Sport

De hockeycompetitie in deze bijzondere tijd staat gelukkig gewoon weer voor de deur. Heren 1 en Dames 1 zijn al volop bezig geweest met oefenwedstrijden om zich voor te bereiden. Zondag 6 september is de eerste ronde van de competitie.

Op veld 1 wordt hard gewerkt om het nieuwe waterveld op tijd af te krijgen. Het oude semi-waterveld was al heel lang afgekeurd door de hockeybond omdat dit onbespeelbaar glad was geworden in de loop der jaren. De vereniging start weer met de geliefde beginnerscursus voor 18 plussers om kennis te maken met de hockeysport of om dit na lange tijd weer op te pakken. Dit is voor mensen die willen kennismaken met de hockeysport, maar ook voor herintreders die vroeger gehockeyd hebben en dit weer op willen pakken.

De cursus duurt tien weken, met een training gegeven door ervaren hockeyers, op de maandag van 20.30 tot 22.00 uur. Start medio, eind september 2020.

Deelnemers leren de basistechnieken van het hockeyen, of - als die al bekend zijn - laten hun oude technieken weer eens lekker opfrissen. Het is ook mogelijk om door te stromen naar de Trimmers, Veteranen, of een ander passend hockeyteam. Aanmelden kan door te mailen naar: beginnerscursus@hisalis.nl..

De leden houden sinds deze zomer om kosten te besparen zelf de groenvoorziening bij. Afgelopen zaterdag werd alweer de tweede groen-schoonmaakactie georganiseerd waarbij een twintigtal leden de handen uit de mouwen stak met snoeischaren, harken en onkruidkrabbers om alle ruimtes voor het clubhuis en rond de velden weer netjes te maken.

Kijk ook op: www.hisalis.nl voor meer info.

Meer berichten