Logo lissernieuws.nl
Max Verstappen in actie (foto uit 2019). In september kan hij eindelijk in zijn geboorteland een F1 Grand Prix racen.
Max Verstappen in actie (foto uit 2019). In september kan hij eindelijk in zijn geboorteland een F1 Grand Prix racen. (Foto: Pixabay)
Keukenhof

Parkeerterrein Keukenhof wordt pendellocatie naar F1 op circuit Zandvoort

  Sport

Het wordt één groot oranje spektakel, het raceweekend van de Formule 1 op Zandvoort. Van 3 tot en met 5 september vinden daar de vrije trainingen, de kwalificatie en uiteraard de race plaats, waarbij de prestaties van Max Verstappen tot dusver voor hooggespannen verwachtingen zullen zorgen.

Het wordt bezoekers afgeraden om met de auto of motor naar Zandvoort te komen. Er zijn onder meer twee P&R-parkeerterreinen beschikbaar waar je de auto/motor gratis kunt parkeren. Vervolgens pak je de pendelbus richting het circuit in Zandvoort. Keukenhof is een van die pendellocaties. Op het grote parkeerterrein daar kunnen bezoekers hun vervoermiddel makkelijk kwijt. Kaarten voor de pendelbus (dagretour) kosten 35 euro, meldt de website van Dutch Grand Prix.
Bezoekers kunnen er ook voor kiezen de auto te stallen op een P&B-locatie: park & bike, dus. Let op:  neem je eigen fiets mee, of huur er eentje. Reserveren voor zo’n parkeerplek is noodzakelijk.

Kijk voor meer info op https://dutchgp.com/

Meer berichten