Lisserbroek SamenMeer wint hoofdprijs ING-actie | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Voorzitter Nicole Middelbosch en Anne Marie Fallon van Lisserbroek SamenMeer blij met de cheque.
Voorzitter Nicole Middelbosch en Anne Marie Fallon van Lisserbroek SamenMeer blij met de cheque. (Foto: PR)
Kort nieuws

Lisserbroek SamenMeer wint hoofdprijs ING-actie

  Verenigingen

Lisserbroek - Lisserbroek SamenMeer heeft de hoofdprijs in de regio Hoofddorp gewonnen van de ING-actie "Help Nederland Vooruit".

Dit werd zaterdag duidelijk bij het ING-kantoor, waar de vijf deelnemende stichtingen zich na drie weken campagne voeren hadden verzameld. Als winnaar van de regio mocht Lisserbroek Samenmeer een cheque van 5.000 euro in ontvangst nemen.

Een lang gekoesterd doel van Lisserbroek SamenMeer is om een veilige, drempelloze ontmoetingsplaats te creëren waar gezelligheid en het opdoen van sociale contacten centraal staan.

Huiskamer
Deze doelstelling wordt met het gewonnen prijzengeld gerealiseerd, door in dorpshuis De Meerkoet een huiskamer te creëren. Hiermee wordt het netwerk van de inwoners versterkt en de zelfredzaamheid groter. De huiskamer wordt een prettige plaats waar je rustig een kopje thee of koffie drinkt, bijpraat en gezelligheid vindt.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>