Het besturen van een vereniging is een hele uitdaging. WelzijnsKompas organiseert een infoavond die op veel vragen een antwoord geeft.
Het besturen van een vereniging is een hele uitdaging. WelzijnsKompas organiseert een infoavond die op veel vragen een antwoord geeft. Foto: pr

Tijd voor het bestuur

Verenigingen Vrijwilligers

VERENIGING • Het besturen van een vereniging of stichting is een hele uitdaging.

Het roept vaak vragen op. Hoe zorg je voor continuïteit en tevreden leden en vrijwilligers? Hoe krijgt de organisatie meer bekendheid? Zijn we wel goed verzekerd? En hoe betalen we dat allemaal? Welzijnskompas biedt een avond aan waarin deze informatie aan bod komt.

Er is volop gelegenheid om elkaar te spreken en te netwerken onder het genot van een drankje en een hapje. Deze bijeenkomst is maandag 20 november van 19.30 tot 22.00 uur in Theater Floralis. Er is de keuze uit een van de volgende workshops.
• Goed bestuur, door de SeSam academie
• Vrijwilligersverzekering, door de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten)
• Aandacht in de pers, door omroep BO
• Fondsenwerving, door Fonds 1818

Wilt u alle workshops volgen, kom dan met het hele bestuur! Graag van tevoren aanmelden. Stuur een mail met de namen van de deelnemers, hun e-mailadressen en de naam van uw organisatie aan m.kofoed@welzijnskompas.nl.

Uit de krant