Afbeelding
Foto: pr

Scholieren gaan weer Crossen door de Bossen

Verenigingen

HARDLOPEN • Atletiekvereniging De Spartaan houdt zondag 14 oktober in het Keukenhofbos de jaarlijkse hardloopwedstrijd 'Crossen door de Bossen'.

Deze hardloopwedstrijd is speciaal voor leerlingen, docenten en ouders van het basisonderwijs (vanaf groep 3) en middelbaar onderwijs in de Duin- en Bollenstreek. In het Keukenhofbos wordt een uitdagend rondje van 1000 meter uitgezet, dat afhankelijk van leeftijd, één of meerdere keren wordt gelopen. Leerlingen lopen op individuele basis per groep of klas. Jongens en meisjes vormen iedere een eigen categorie.
Vorig jaar deden ruim 200 deelnemers mee en voor dit jaar wordt minstens hetzelfde aantal verwacht. Voor iedereen aan de finish is een speciale herinnering. Na elke loop is er een korte prijsuitreiking voor de beste 3 jongens en beste 3 meisjes. Dit geldt ook voor de beste 3 vrouwen en mannen in de ouder/docentenloop. Het enthousiaste publiek klapt net zo hard voor de eerste als voor de laatste.
Voorinschrijving is 3,50 euro en na-inschrijvingen 5,00 euro (alleen contant). Je kunt de startnummers ophalen op de dag zelf bij de kantine van De Spartaan, Spekkelaan 8 in Lisse. Meer info en inschrijving: www.crossendoordebossen.nl.

Uit de krant