Behalve lekker schommelen in de speeltuin kun je bij Marijke ook creatieve dingen doen tijdens de creatieve middagen en avonden.
Behalve lekker schommelen in de speeltuin kun je bij Marijke ook creatieve dingen doen tijdens de creatieve middagen en avonden. Foto: pixabay

Ledenvergadering en knutselen bij Speeltuin Marijke

Verenigingen

LEDEN • Bij Speeltuinvereniging Marijke aan de Crocussenstraat 3A zijn in maart weer twee creatieve doedagen. Ook vindt de ledenvergadering plaats.

De ledenvergadering is maandag 18 maart om 20.00 uur. Alle leden zijn welkom. Meer info en aanmelding via secretaris@svmarijke.nl.
Voor de jeugd van 9 t/m 13 jaar is er vrijdag 15 maart een creatieve avond. Tussen 19.30 en 21.00 kan er lekker gefröbeld worden. Ook niet-leden zijn welkom.
Ben je tussen de 5 en 9 jaar oud, dan kun je komen knutselen tijdens de creatieve middag op woensdag 20 maart. Aanvang 14.00 uur, einde rond 15.30 uur. Kom gezellig langs en neem gerust een vriend(innetje) mee. Voor de jeugdactiviteiten geldt: leden gratis, niet-leden betalen 2,50 euro per keer. Daarnaast is de speeltuin ook geopend van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur.

Uit de krant