Twirlers Da Capo vallen weer in de prijzen | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl

Twirlers Da Capo vallen weer in de prijzen

  Verenigingen
Noa Breedijk.
Noa Breedijk. (Foto: pr)

WEDSTRIJD • Nederland genoot zondag 7 april van een prachtige en warme lentedag, maar de twirlers van Da Capo zaten de hele dag in de sporthal in Noordwijk. Daar was namelijk een grote regionale twirlwedstrijd.

En ook dit keer wisten de meiden goed te scoren, want Noa Breedijk is daar 1e geworden met haar 1 baton show. Tevens heeft ze de eerste plaatsingspunten behaald voor het Nederlands Kampioenschap en daarmee al de helft van de benodigde punten voor het NK. Maar Noa was niet de enige die in de prijzen viel, ook haar clubgenote Kelly Goedemans kon met een welverdiende 1ste prijs in de categorie 2 baton naar huis.

Het ensembleteam deed voor het eerst mee in een nieuwe samenstelling van 5 meiden, met een nieuwe show. Dat deden ze zo overtuigend dat ook zij er met de 1e prijs vandoor gingen. De jury was echt lovend in de rapportage, dus dat belooft wat voor de toekomst.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>