Grote Reünie Quiz van Kindervreugd in De Engel | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pixabay
Kort nieuws

Grote Reünie Quiz van Kindervreugd in De Engel

  Verenigingen

JUBILEUM • Speeltuinvereniging Kindervreugd houdt zaterdag 18 mei vanwege het 60-jarig bestaan een Grote Reünie Quiz. Bij het 50-jarig jubileum was er een soortgelijke quiz, en die was destijds een groot succes.

De quiz wordt georganiseerd bij hotel-café-restaurant en zalencentrum De Engel. Aanvang om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.00 uur. De quiz bestaat uit drie rondes met allerlei vragen over Speeltuinvereniging Kindervreugd en over buurtschap De Engel van toen en nu.

Meedoen? Dat kan per team. Een team bestaat uit twee personen en het inschrijfgeld is 5 euro per persoon. Betalen aan de deur. Er is plaats voor 70 koppels, dus geef je snel op, want vol is vol.

Alleen deelnemers hebben toegang tot de zaal. Iedereen die wil kijken, kan de quiz volgen vanuit de andere zaal. Opgeven graag zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval voor woensdag 15 mei via www.kwis-spelen.nl. Je ontvangt een bevestiging als je ingeschreven bent.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>