Afbeelding
Foto: pr

Fit Lisse weer in de prijzen

Verenigingen Sport

SPRINGEN •n De turnsters van gymnastiekvereniging Fit hebben zich opnieuw in de prijzen gesprongen bij een Nederlands Kampioenschap. Ze reisden op 6 april af naar Nieuwleusen (Overijssel) voor het NK Clubteams Groepsspringen. Daar konden 44 teams uit het hele land het beste van zichzelf laten zien.

Bij het NK Clubteams Groepsspringen springen teams op 3 óf 4 toestellen: springtoestel met springplank of minitramp, tafel, minitramp en/of air-track. Melanie Brouwer, Jennifer Wijnhout, Lusa Kaak, Bo Struive, Elisa Bierman, Bente Amundsen en Debby Bakker behaalden bij de senioren niveau C een tweede plaats met een totaalscore van 60,25, op slechts 4,15 punten afstand van de nummer één.

Bij de junioren niveau C streed het team van Mirthe van der Zon, Nienke van der Zon, Sara van Ruiten, Kiëra de Boom, Naomi Smits, Lynn Castien, Lois Meijer en Amber Smit. Zij vielen helaas nét buiten de prijzen, en haalden een vierde plaats met een totaalscore van 53,25 punten. De teams en trainers kijken trots terug op deze wedstrijddag!

Uit de krant