Open Dag bij Roeivereniging Iris | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
In 8 weken heb je een goed beeld van het roeien, de vereniging en kun je besluiten of je lid wilt worden. | Foto: pr
In 8 weken heb je een goed beeld van het roeien, de vereniging en kun je besluiten of je lid wilt worden. | Foto: pr (Foto: pr)

Open Dag bij Roeivereniging Iris

  Verenigingen

WATER • Zie je regelmatig roeiers op de Kaag of de Ringvaart en vraag je je af waar ze vandaan komen? Grote kans dat dit leden zijn van roeivereniging IRIS, gevestigd aan de Greveling in Lisse.

Benieuwd wat de roeivereniging aanbiedt voor jong en oud? Kom zaterdag 20 april langs op de open dag tussen 11.00 en 15.00 uur. Wat is er die dag zoal te doen:

- Rondleiding door het gebouw. Je kunt zowel de loods met roeiboten bekijken als de eerste verdieping met de indoor trainingsmogelijkheden en de sociëteitsruimte.

- Voorlichting over de Lentecursus die binnenkort gaat starten.

- Raadspel waarmee je een homemade cake kunt winnen.

- Bewonder het mozaïekwerk van de vereniging.

- Koffie, thee, limonade en gezelligheid.

Wil je de uitdaging aangaan om in de roeiboot te stappen, neem dan wel gemakkelijke kleding mee en liefst niet te brede sportschoenen. De Lentecursus is een leuke en vrijblijvende manier om kennis te maken met de roeisport in Lisse. De basisbeginselen van het roeien worden bijgebracht in 8 lessen. De eerste les is op dinsdag 23 april. De lesdagen zijn: maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagavond.

Het adres van de roeivereniging is: Ruishornlaan 23, 2161 VW Lisse Check de website: www.rv-iris.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>