Als je een tijd niet geroeid hebt, maar je wilt het wel weer proberen, kun je op vier zondagen in september bij Iris terecht.
Als je een tijd niet geroeid hebt, maar je wilt het wel weer proberen, kun je op vier zondagen in september bij Iris terecht. Foto: pr

September is oud-ledenmaand bij Roeivereniging Iris

Verenigingen Sport

Alle oud-leden van Roeivereniging Iris zijn zondag 1, 8, 15 en 22 september van harte welkom om te komen roeien. Van 09.30 tot 11 uur staat er een coach klaar om oud-leden te begeleiden.

De roeivereniging viert dit jaar haar tweede lustrum. In tien jaar tijd is de vereniging gegroeid van één bootje dat gestald mocht worden in de loods van Willem Akerboom tot een groeiende en bloeiende vereniging met een grote en diverse vloot. De vereniging is inmiddels gevestigd in een prachtig nieuw pand aan de Greveling van waaruit je mooie tochten kunt roeien naar onder meer de Kaag en in het voorjaar door de kleurrijke bollenvelden.

Heb je al een tijd niet geroeid, maar wil je het weer eens proberen? Kom gerust langs op bovenstaande ochtenden en stap in een boot. Natuurlijk staat er ook een kopje koffie klaar en krijg je een rondleiding door de nieuwe sociëteit. Deelname is geheel kosteloos. Aanmelden mag via het secretariaat, maar is niet noodzakelijk.

De sociëteit is gevestigd aan de Ruishornlaan 23 te Lisse. Voor meer informatie kun je ook terecht op www.rv-iris.nl.

Uit de krant