Volleybaljongens in actie met oud-international | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Oud-international Yannick van Harskamp leerde de jongens beter volleyballen.
Oud-international Yannick van Harskamp leerde de jongens beter volleyballen. (Foto: Bas Leeflang)
Sport

Volleybaljongens in actie met oud-international

  Verenigingen

Een enthousiaste groep jongens uit de hele regio heeft zaterdag hard getraind met de volleybaltrainer van het Nationaal Jeugdteam.

In sporthal Duinwetering in Noordwijk leerde oud-international Yannick van Harskamp jongens in de leeftijd van 12 tot 18 jaar op een uitdagende manier weer beter volleyballen. 
De gratis clinic werd georganiseerd door volleybalclubs uit Katwijk, Sassenheim, Oegstgeest, Leiderdorp, Noordwijk en Lisse. Alle verenigingen staan te popelen om meer jongens te leren volleyballen. Voorafgaand aan de training was er daarom ook een activiteit voor trainers van verschillende clubs. Boukje Smeets van de Nederlandse hockeybond wist te boeien met een presentatie en discussie over het binden en boeien van jongens.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>