Veiling bij hockeyclub Hisalis groot succes | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl

Veiling bij hockeyclub Hisalis groot succes

  Verenigingen

Hockeyclub Hisalis heeft vrijdagavond 11 oktober een grote veilingavond gehouden. Het doel was een startbedrag verzamelen voor de aanleg van een nieuw waterveld, aangezien het huidige hoofdveld niet meer bespeelbaar is.

Een deel van opbrengst gaat daarnaast naar de Stichting Support Casper. Casper van Eijck, grondlegger van deze stichting, is hoogleraar chirurgie aan het Medisch Centrum Erasmus Rotterdam en doet daar baanbrekend onderzoek naar nieuwe behandelmethoden tegen alvleesklierkanker.
Na het welkomstwoord van o.a. cabaretier Leo Alkemade werden onder leiding van veilingmeester Jaap Meiland meer dan 200 items geveild onder leden, sponsoren en andere belangstellenden. Van een Formule 1-reis tot een diner bij de voorzitter, alles ging onder de hamer in een razendsnel tempo.
Na een zeer gezellige avond werd er uiteindelijk een geweldig bedrag van € 37.970,- opgehaald. Voorzitter Jan Karel Sterkenburg: 'Ik maak een diepe buiging voor iedereen die deze veiling mogelijk heeft gemaakt en de bieders die voor deze opbrengst hebben gezorgd. Hiermee hebben wij een goede stap kunnen zetten naar het realiseren van een nieuw veld op deze mooie club."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>