Logo lissernieuws.nl
Foto: Wouter Keuris
Sport

Feest bij 32e L.J. Sport Ter Specke Loop op zondag 15 december

  Verenigingen

Het Zorg & Zekerheid Circuit gaat verder in Lisse bij AV De Spartaan, op zondag 15 december. Online inschrijven voor de 32e L.J. Sport Ter Specke Loop of het hele circuit kan nog t/m 13 december: www.zorgenzekerheidcircuit.nl. Op de dag zelf kun je je nog inschrijven in de sportzaal vanaf 09.00 uur.


Het 25-jarig bestaan van het Zorg & Zekerheid Circuit wordt gevierd: alle deelnemers trakteren we op taart! Uiteraard krijg je ook het bekende bollenpakket bij de finish. Om het feest compleet te maken zorgt de feestband De Pretnoten uit Lisse voor gezellige muziek.
Je kunt kiezen voor de afstanden 5, 10 of 15 km. Om 10.30 uur start de gratis GeZZinsloop; voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar. Ouders mogen uiteraard met de jongste kinderen meelopen.
De Spartaan is er klaar voor en we zien je graag op en rond onze atletiekbaan.

Praktische informatie
Vanwege de drukte rondom deze hardloopwedstrijd adviseren we op tijd te komen en indien mogelijk met de fiets. Parkeren kan bij FC Lisse of op de Van Lyndenweg. Volg de instructies op de borden en van de verkeersregelaars. Het omkleden voor de mannen is bij FC Lisse en voor de vrouwen is het bij De Spartaan.
Er wordt gebruik gemaakt van een chip. Doe je alleen met de L.J. Sport Ter Specke Loop mee, lever de chip direct in na de finish. Ben je circuit-deelnemer, dan lever je de chip pas in bij de laatste loop in Noordwijkerhout.
Kijk voor de starttijden en de kosten per afstand en verdere informatie op de site van het Zorg & Zekerheid Circuit.

Meer berichten