Verrassende winst voor Les boules fleuries 1 | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Les boules fleuries speelt mee in de Nationale Pétanque Competitie.
Les boules fleuries speelt mee in de Nationale Pétanque Competitie. (Foto: archief)
Sport

Verrassende winst voor Les boules fleuries 1

  Verenigingen

PETANQUE • Al weken stond het 1e team van Les boules fleuries op de onderste plaats in de 2e divisie van de Nationale Pétanque Competitie met 0 punten.

Technische commissie en coaches hadden overleg gepleegd, hetgeen resulteerde in een versterkt team met Ruud Kramer en Michael Voorn. Dat leverde succes op, want afgelopen zaterdag werd er verrassend met 6-2 gewonnen van Folatre1 uit Pijnacker.
Aanvankelijk zag het er niet best uit: de eerste partij was voor de tegenstanders, Carl Romijn en Ruud Kramer verloren nipt, maar Peter Balkenende en Michael Voorn wisten de eerste punten binnen te halen. Deze overwinning inspireerde het team zodanig, dat er geen partij meer verloren ging. Beide tripletten leverden winst op. Voor het eerst dit seizoen stond Lbf1 vóór met 3-2.
Er moesten nog 3 doubletten gespeeld worden. Het onmogelijk geachte gebeurde: Daniels/Balkenende, Romijn/Kramer en Dijkman/Voorn speelden allen een puike partij, met een 6-2 eindstand als gevolg.
Op 14 december volgt een ontmoeting tegen een team dat ook nog weinig gewonnen heeft. Het ziet er naar uit dat de onderste plaats verlaten wordt, als er net zo goed gespeeld wordt als afgelopen zaterdag.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>