Begin met hardlopen bij De Spartaan | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Deze RunStarters pakten het hardlopen weer op, of waagden zich er voor het eerst aan.
Deze RunStarters pakten het hardlopen weer op, of waagden zich er voor het eerst aan. (Foto: pr)

Begin met hardlopen bij De Spartaan

  Verenigingen

Wil je onder deskundige begeleiding beginnen met hardlopen, samen met andere starters? Dat kan met RunStarter bij Atletiekvereniging De Spartaan in Lisse.

Trainer en coördinator van RunStarter Rob van der Klauw staat op zaterdag 8 februari om 10.00 uur klaar om beginnende hardlopers enthousiast te maken voor deze 8-weekse cursus, waarbij je uiteindelijk 20 minuten achter elkaar kunt hardlopen, zonder te stoppen. "Het is gezellig én je loopt in jouw eigen tempo. De trainingen worden rustig opgebouwd. RunStarter bestaat uit een groep van ongeveer 25 personen, die allemaal beginnen, of weer beginnen, met hardlopen." Je krijgt acht weken lang training op zaterdagochtend en dinsdagavond vanaf de atletiekbaan van De Spartaan. Daarna kun je eventueel verlengen met acht weken."
Op zaterdag 8 februari is de eerste training en tevens kennismaking om 10.00 uur bij AV De Spartaan. Kosten voor het totale 8-weekse programma zijn 55 euro, inclusief een hardloopshirt en bidon met RunStarter AV De Spartaan-logo en een koffie-/theekaart voor 10 kopjes koffie of thee in de kantine van De Spartaan. Vragen? Stel ze via: robvdklauw14@gmail.com. Aanmelden kan eveneens via dit mailadres.
RunStarter is mede tot stand gekomen in samenwerking met de buurtsportcoach en sponsor L.J. Sport.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>