Afbeelding
Foto: pr

Roeicursus volgen bij Roeivereniging Iris

Verenigingen Sport

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of wil je lekker actief bezig zijn in de buitenlucht? Kom dan roeien bij Roeivereniging Iris.

Roeien is een geweldige sport! Je bent lekker buiten bezig terwijl je meteen je hele lijf traint. Daarnaast heeft roeien ook een sociale kant: je kunt weliswaar in een éénpersoonsboot roeien, maar ook met anderen een ploeg vormen. Je kunt toertochten maken over de Kaag of door de Bollenstreek of op bezoek bij verenigingen aan de vele andere wateren in Nederland of daarbuiten.

Vanaf eind juni heeft RV Iris weer ruimte om nieuwe mensen kennis te laten maken met de roeisport. Gedurende een cursus van 8 weken, met 1 les per week, worden de eerste beginselen van het roeien bijgebracht. Daarna kun je besluiten om lid te worden van onze vereniging. De cursus wordt gegeven op woensdag-, vrijdag- of zaterdagochtend van 09.00 – 10.30 uur of in overleg ‘s avonds. Tijdens deze cursus word je begeleid door vrijwilligers van de vereniging. Ondanks alle maatregelen in verband met het coronavirus, is Iris  prima in staat om met de afstand van 1,5 meter cursisten goed te begeleiden.

De kosten voor deze cursus bedragen € 60,-. Je kunt je opgeven door het inschrijfformulier te downloaden van onze website: www.rv-iris.nl of je kunt telefonisch contact opnemen: 06-83778160. Een mail sturen naar info.rv.iris@gmail.com kan ook.

Uit de krant