Logo lissernieuws.nl
Het zomeravondvoetbal bij FC Lisse is weer begonnen, uiteraard volgens de coronamaatregelen.
Het zomeravondvoetbal bij FC Lisse is weer begonnen, uiteraard volgens de coronamaatregelen. (Foto: pr)
Sport

Zomeravondvoetbal schot in de roos

  Verenigingen

De organisatie had er eigenlijk met potlood al een streep doorheen gezet, maar de versoepelde maatregelen gaven alsnog ruimte om de traditie van het Zomeravondvoetbal bij FC Lisse voort te zetten. En zo werd op vrijdag 10 jullie de 9e editie afgetrapt, met inachtneming van de nodige extra coronaspelregels. 

De organisatie, 8 man sterk, zorgt er samen met de teams voor dat de maatregelen goed worden gehandhaafd. Zo zijn de kleedkamers gesloten en moeten alle aanwezigen in de derde helft zitten. De maatregelen worden door de teams netjes opgevolgd.

Wat is zomeravondvoetbal? 
Omdat het zo zonde is dat het voetbalseizoen is afgelopen als het mooie weer juist begint, organiseert FC Lisse jaarlijks in de zomerperiode het 7-7 Zomeravondvoetbaltoernooi. 29 teams strijden in 10 avonden om de winst in 3 poules. Hoewel de winst maar bijzaak is. Bij het zomeravondvoetbal draait het om een leuk potje voetballen (zonder verdere verplichtingen) en daarna gezellig nakletsen op het terras met je (oude) vrienden en vriendinnen, collega’s, familieleden, teamgenoten. Dit alles onder het genot van een drankje en een hapje. Tijdens de laatste avond wordt er een gratis barbecue georganiseerd voor elke deelnemer.

Meer berichten