Logo lissernieuws.nl
De clubs verkopen hun loten op een verantwoorde manier door afstand te houden.
De clubs verkopen hun loten op een verantwoorde manier door afstand te houden. (Foto: Merel van Dooren Photography)

Steun clubs met loten van de Grote Clubactie

  Verenigingen

Acht verenigingen uit Lisse zijn 19 september loten voor hun club aan het verkopen. Via de Nationale Grote Clubactie willen zij extra inkomsten voor hun club ophalen. 

Dat geld is hard nodig. Ook in het verenigingsleven heeft de coronacrisis diepe sporen nagelaten. De normaal druk bezochte evenementen zijn afgelast en de kantines waren lange tijd gesloten. Veel verenigingen hebben hierdoor te maken met een begrotingstekort.
Uit Lisse doen mee: VC Liusna, Badmintonvereniging Lisse, R.K. Oudervereniging St. Willibrord, Algemene Gymnastiek Vereniging Fit, Basketbalvereniging Lisse, Da Capo Lisse, Speeltuinvereniging Kindervreugd, Schaakclub De Zwarte Pion.
Van elk verkocht lot van € 3,- gaat 80%, dit is € 2,40 direct naar de clubkas. Met het overige bedrag organiseert de Grote Clubactie de loterij.

Verantwoord loten verkopen
Ruim 300.000 clubleden van 5.300 verenigingen gaan door heel Nederland op pad om loten te verkopen. Het is belangrijk dat dit verantwoord gebeurt. Daarom heeft de Grote Clubactie naast het bekende verkoopboekje een aantal digitale verkoopmethoden ontwikkeld. Met deze digitale mogelijkheden kunnen de koper en de verkoper op een veilige afstand van elkaar blijven staan. Zo kunnen loten worden gekocht door het scannen van een QR-code of het delen van een link via e-mail, social media en WhatsApp.

Meedoen kan nog steeds
Verenigingen halen met deze actie al snel een bedrag tussen de €1.000,- en €15.000,- op. Wil jouw vereniging in (de omgeving van) de gemeente Lisse dit jaar ook meedoen? Dat kan nog! Voor meer informatie, kijk op clubactie.nl of bel 013 - 455 28 25.

Meer berichten