Supergaper en Gouwe Gaper uitgereikt, bewoners Berkhout ontvangen attentie van Gaapstokken
Logo lissernieuws.nl
<p>Theo Bon (Supergaper), Danny Randsdorp (Gouwe Gaper) en Gaapstokken-voorzitter Rob van der Poll tijdens de uitreiking.</p>

Theo Bon (Supergaper), Danny Randsdorp (Gouwe Gaper) en Gaapstokken-voorzitter Rob van der Poll tijdens de uitreiking.

(Foto: pr)

Supergaper en Gouwe Gaper uitgereikt, bewoners Berkhout ontvangen attentie van Gaapstokken

  Verenigingen

Normaal gesproken zou er volop carnaval gevierd zijn deze dagen, maar dat kon logischerwijs vanwege corona niet doorgaan. Wel heeft carnavalsvereniging De Gaapstokken zaterdag 13 februari de ‘Supergaper’ en ‘Gouwe Gaper’ op gepaste afstand uitgereikt aan Theo Bon en Danny Randsdorp. Maandag 15 februari bezocht een delegatie woonzorgcentrum Berkhout om de bewoners een kleine attentie aan te bieden.

De onderscheiding ‘Supergaper’ wordt jaarlijks door De Gaapstokken uitgereikt aan een vrijwilliger die zich belangeloos inzet voor de Lissese gemeenschap. Dit keer viel de eer te beurt aan Theo Bon, die van Gaapstokken-voorzitter Rob van der Poll de onderscheiding kreeg. Theo is al meer dan 60 jaar als vrijwilliger betrokken bij FC Lisse. Hij traint al jaren, samen met andere vrijwilligers, op woensdagmiddag de allerjongste jeugd van FC Lisse op techniek en looptraining. Dit naast vele andere activiteiten die hij voor de Lissese voetbalvereniging doet.

Gouwe Gaper
De ‘Gouwe Gaper’ is een onderscheiding die De Gaapstokken uitreiken aan een vrijwilliger binnen de eigen vereniging. Dit jaar werd die Gouwe Gaper uitgereikt aan Danny Randsdorp. Danny staat al jaren klaar voor de vereniging voor het maken van mooie foto’s en het bijhouden van de socialmediakanalen.
De onderscheidingen werden op gepaste afstand buiten aan beide heren uitgereikt. Het bestuur van De Gaapstokken wil hiermee een blijk van waardering uitspreken voor beide heren.

Seniorenboerenbruiloft
Ook de jaarlijkse Seniorenboerenbruiloft in woonzorgcentrum Berkhout is dit jaar niet door gegaan. Toch waren de Prinsenparen op maandag 15 februari buiten bij Berkhout aanwezig. Hier overhandigden zij namens de vereniging en Patisserie Vermeer een kleine attentie aan alle bewoners van Berkhout.

Carnavalsvereniging De Gaapstokken vindt het belangrijk dat iedereen carnaval kan vieren, zowel jong als oud. Tijdens een normaal carnavalsseizoen is een carnavalsmiddag speciaal voor ouderen dan ook een vast onderdeel van het programma. Al enkele jaren is de vereniging hiervoor te gast bij woonzorgcentrum Berkhout. Nu corona ook door dit evenement een streep heeft gezet, wil de vereniging de bewoners van Berkhout laten weten dat er aan ze wordt gedacht. In samenwerking met Patisserie Vermeer is er op maandag 15 februari voor iedere bewoner een attentie aangeboden. Aan iedere attentie zit een handgeschreven kaartje en tekening, gemaakt door de jeugdafdeling van De Gaapstokken. Zo willen ook zij de bewoners een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden van corona. De Gaapstokken hopen van harte dat zij volgend jaar weer te gast kunnen zijn in Berkhout voor een gezellige seniorenmiddag.

Meer berichten