Logo lissernieuws.nl
<p>Onder meer een bingo maakt deel uit van het festival dat de Gaapstokken gaan organiseren.</p>

Onder meer een bingo maakt deel uit van het festival dat de Gaapstokken gaan organiseren.

(Foto: Pixabay)

De Gaapstokken komen met ‘Lissese Online Lente Festival’

  Verenigingen

Carnavalsvereniging De Gaapstokken komt na vier eerdere edities opnieuw met een online-evenement. Het ‘Lissese Online Lente Festival’ wordt op zaterdagavond 27 maart gehouden. Een online-event waarmee de vereniging wederom een activiteit wil organiseren waaraan deelnemers veilig vanuit huis kunnen meespelen.

Dit keer wordt het evenement uitgebreid met meer aandacht voor quiz, muziek en entertainment, maar ook aan de Lissese jeugd is gedacht met een grote kleurwedstrijd. De vereniging wil met het aanbreken van de lente extra ‘kleur’ brengen in deze zware periode. Het evenement wordt in een periode georganiseerd die voor de Bollenstreek bijzonder belangrijk is: de lente. Nu de maatregelen rondom corona nog steeds van kracht zijn, heeft de vereniging besloten om extra aandacht te schenken aan deze tijd van het jaar. Tijdens het festival worden er twee rondes bingo gespeeld waarbij deelnemers prijzen kunnen winnen van Lissese ondernemers. Daarnaast wordt er een quizronde gespeeld en die is deze editie extra uitgebreid. Hierbij test men de kennis van de deelnemers met een knipoog naar de streek en de periode van het jaar.

Kleurplatenwedstrijd
De vereniging wil zich deze keer extra inzetten voor de Lissese jeugd. Ze doen dit door middel van een kleurplatenwedstrijd. De lokale basisscholen zullen binnenkort benaderd worden met het verzoek de kleurplaten onder hun leerlingen te verspreiden. Ook zal deze vanaf 1 maart te downloaden zijn via www.gaapstokken.nl. Met de kleurwedstrijd zijn mooie prijzen te winnen.
Het online event start op zaterdag 27 maart om 19.00 uur. Om deel te kunnen nemen dient men zich aan te melden via www.gaapstokken.nl. Hier is ook de complete speluitleg te vinden. Deelname kost € 10,- per persoon, deelname aan de kleurwedstrijd is gratis. Meer informatie is ook te vinden op www.facebook.com/degaapstokken.

Meer berichten