Logo lissernieuws.nl
Foto:

Narcissenactie van de Lisser Kaninefaten

  Verenigingen

Na een succesvolle stroopwafelactie van scoutingvereniging Lisser Kaninefaten wordt ook de jaarlijkse tête-á-tête-actie online aangeboden.

De opbrengst van deze actie wordt gebruikt voor de grote verbouwing van het clubhuis waarmee in maart 2021 gestart wordt. Op https://narcissen.kaninefaten.nl/ kunt u aangeven hoeveel potjes narcissen u wilt kopen.

Coronaproof
Na het plaatsen van uw bestelling kunt u meteen afrekenen, waarna u een bestelnummer en afhaaltijdstip krijgt. Met dit nummer kunt u op zaterdag 6 maart de bestelde potjes bij een coronaproof drive-thru ophalen op het parkeerterrein van de Brede School Nassaupark aan Oranjelaan 96 in Lisse. Aan het begin van de drive-thru geeft u uw bestelnummer door, waarna u door kunt rijden naar een aangewezen ophaalpunt.
U kunt in de auto blijven zitten terwijl een vrijwilliger de narcissen in de kofferbak plaatst. De narcissen kosten € 2,00 per potje of 3 potjes voor € 5,00. Bestellen kan t/m zondag 28 februari. Mocht online bestellen voor u geen optie zijn of wilt u meer info, dan kunt u contact opnemen met Annet Kock op 06 24848749 of via e-mail annetkock@live.nl. Mocht u een donatie willen doen voor de verbouwing dan is dit natuurlijk ook van harte welkom.

Meer berichten