Logo lissernieuws.nl
<p>De paashaas kreeg bezoek van enthousiaste kinderen en deelde onder meer chocolade uit.</p>

De paashaas kreeg bezoek van enthousiaste kinderen en deelde onder meer chocolade uit.

(Foto: pr)

Paas walk thru bij Speeltuinvereniging Kindervreugd

  Verenigingen

Veertig kinderen zijn paaszaterdag 3 april naar speeltuin Kindervreugd gekomen om de paashaas een bezoekje te brengen. Van tevoren hadden zij zich opgegeven en daarbij meteen aangegeven in welk tijdslot ze kwamen (tussen 10.00-10.30 uur of 10.30-11.00 uur). Dit om te voorkomen dat iedereen tegelijk kwam.

Via de hoofdingang van de speeltuin aan de Romijnstraat moest iedereen zich even melden om per gezin een bezoekje brengen aan de paashaas. Daar kregen de kinderen een zakje met diverse chocolade erin en kon er een foto gemaakt worden. Ook konden ze een leuke kleurplaat meenemen om thuis in te kleuren. Er waren zelfs kinderen die een mooie tekening voor de paashaas hadden gemaakt.

Zilveren kaartjes
Via Facebook was de afgelopen week bekendgemaakt dat er een aantal zilveren kaartjes waren verstopt in de wijken De Engel, Ter Beek en de Poelpolder. Elke dag werd er een zoektip gegeven. Lisa en Robin Hermans vonden het kaartje dat op het Engelplein in de Engel was verstopt. Leone van Noort heeft het kaartje gevonden dat op het oude schoolplein van de Beekbrug in Ter Beek was verstopt. Het kaartje in de Poelpolder was wat lastiger te vinden, maar Nova Beijk heeft het vrijdag toch gevonden bij het beeld van Egbert van ‘t Oever. Deze kaartjes konden paaszaterdag omgeruild worden voor een pakketje met twee paashazen.

In real life
Het was een geslaagde ochtend, het weer werkte goed mee, het bestuur was blij om elkaar weer even ‘in real life’ te zien en de reacties van de mensen waren ook heel positief! Daar doen we het voor, aldus het bestuur.

Meer berichten