Logo lissernieuws.nl
<p>Je krijgt les in een C4+, een roeiboot waar je met vier roeiers en een stuurman/vrouw in zit.</p>

Je krijgt les in een C4+, een roeiboot waar je met vier roeiers en een stuurman/vrouw in zit.

(Foto: pr)
Sport

Roeicursus voor jongvolwassenen bij Iris krijgt een vervolg

  Verenigingen

Sinds het weer mogelijk is om samen buiten te sporten in de leeftijdscategorie van 18-27 jaar biedt roeivereniging Iris spoedcursussen aan speciaal voor deze doelgroep.

En met succes, de eerste teams roeien het voorjaar al tegemoet. Wil jij ook kennis maken met een nieuwe sport? Meld je dan nu aan voor de nieuwe cursussen.
Door deze cursussen aan te bieden in een C4+ kun je ervan uitgaan dat je in mum van tijd zelfstandig kan roeien. Een C4+ is een roeiboot met 4 roeiers plus een stuurman/vrouw. Na de cursus en bijbehorend examen zou je dan al deze zomer leuke tochten kunnen roeien of bijvoorbeeld door kunnen stromen naar de skifflessen (smalle eenpersoons boten).

Opgeven kan individueel of per (vrienden)team. Uitgangspunt is 1 à 2 lessen per week, lesuren en -dagen worden kunnen in overleg worden ingepland zodat er voldoende spreiding is om alles coronaproof te laten verlopen. Aanmelden kan via info.rv.iris@gmail.com. Met een proeflidmaatschap van 8 lessen kun je uitproberen of de sport bij je past.

Meer berichten